Posts

Veprimtaria humane ne pellgun ujembledhes te liqenit te Ohrit dhe ndikimi i tyre ne gjendjen mjedisore te liqenit te Ohrit

Ndotesit Potenciale ne burimet natyrore te liqenit te Ohrit

Liqeni më i vjetër i Evropës ndikon klimën ne rajon prej 1.36 milion vjet.