Posts

Veprimtaria humane ne pellgun ujembledhes te liqenit te Ohrit dhe ndikimi i tyre ne gjendjen mjedisore te liqenit te Ohrit

Ndotesit Potenciale ne burimet natyrore te liqenit te Ohrit

Liqeni më i vjetër i Evropës ndikon klimën ne rajon prej 1.36 milion vjet.

Alarm- Ekonomitë e peshkut po shkatërrojnë ekosistemin e Liqenit të Ohrit

Projekt për evidentimin e ndotësve të Liqenit të Ohrit

How Lake Ohrid ‘was saved’ during Enver Hoxha regime

Albanian side of Lake Ohrid, inscribed into UNESCO

UNESCO, vendim për Liqenin e Ohrit në 5 korrik në Azerbaxhan

Censusi i shpendëve dimërues në Liqenin e Ohrit: 15 500 shpendë, 26 specie