Posts

The ancient history concealed in Europe’s oldest lake- BBC

RAPA Korça: Pogradec has much more to see around the Lake

Legjenda e Prespës dhe Ohrit/The legend of Prespa and Ohrid

Mundësitë dhe sfidat e Muzeut të Pogradecit/ The opportunities and challenges of Museum of Pogradec

Pogradeci, e keni eksploruar të gjithin?/ Pogradec, have you fully explored it?

#OurLakeOhrid Photo & Story Contest

Marta Pejoska, the story of the silver filigree artists from Ohrid

Lake Ohrid region World Heritage nomination file in progress

Llazi Icka, portreti i mjeshtrit të gdhendjes së drurit

Diatoms from Lake Ohrid